Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

TriLED Smart Lighting systeem

Het “slimme” TriLED lijnverlichtingssysteem bestaat uit een aantal terugkerende componenten. De basis van het TriLED lijnsystyeem is de ContiRAIL. Het DualLINE armatuur kenmerkt zich door 2 parallelle Led strips. Het SingleLINE armatuur dat eveneens gemonteerd wordt op de ContiRAIL, bestaat in verschillende lengtes en is uitgerust met één LED rij.

Waaruit bestaat het TriLED Smart Lighting systeem?

Van ieder project maken wij een gedetailleerde lichtstudie waarbij we uiterste zorg besteden aan de ergonomische aspecten van lichtbeleving. Op basis van deze studie stellen wij een TriLED lichtsysteem samen met garanties op de vooropgestelde performantie.

Het “slimme” TriLED lijnverlichtingssysteem bestaat uit een aantal terugkerende componenten.

CONRIRAIL RAIL 24122015.jpg

ContiRAIL

De basis van het TriLED lijnsystyeem is de ContiRAIL,  die bevestigd en gemonteerd wordt aan het plafond volgens het bijgeleverde lichtplan. Er zijn verschillende bevestigingsbeugels beschikbaar die in het project overlopen worden, voor de aanvang van de montage. De ContiRAIL kan ook pendelend opgehangen worden aan kettingen of kabeltjes. De rail wordt elektrisch en mechanisch verbonden.

Een belangrijk element is dat de ContiRAIL zowel dient voor de mechanische bevestiging en de ophanging als voor de energie voorziening. (48 VDC veiligheidsspanning.)

Met een standaard inbussleutel kan het armatuur gemonteerd worden op de rail. Wanneer dit gebeurt zal het armatuur automatisch de anodisatielaag van de aluminium geleider perforeren en zo de elektrische connectie tot stand brengen

CONTIRAIL DUALLINE 1540mm 24122015.jpg

DualLINE

Het DualLINE armatuur kenmerkt zich door 2 parallelle Led strips waardoor een hoge lumen output bekomen wordt.

Het armatuur heeft geïntegreerde sturingen en wordt gemonteerd op de ContiRAIL.

Het krachtige DualLINE armatuur wordt vooral ingezet in hoge open ruimtes. Het betreft een kwaliteitsarmatuur uitgevoerd in aluminium met een polycarbonaat frontplaat.

Het geanodiseerde aluminium frame waarborgt een goede warmteafvoer van de LED. Dit is belangrijk om de levensduur te garanderen.

De polycarbonaat frontplaat is UV bestendig en waarborgt een hoge slagvastheid van het armatuur. Het armatuur kan zonder problemen ingezet worden bij de verlichting van bijvoorbeeld indoor tennis accommodaties of sporthallen, waar de slagvastheid uiteraard essentieel is.

CONTIRAIL SINGLELINE 3000 - pic1.jpg

SingleLINE

Het SingleLINE armatuur dat eveneens gemonteerd wordt op de ContiRAIL, bestaat in verschillende lengtes en is uitgerust met één LED rij.

Het bestaat uit een aluminium behuizing en wordt verbonden met een driver-sturing die op de ContiRAIL gemonteerd wordt.

Het SingleLINE armatuur wordt meestal uitgerust met lenzen om specifieke applicaties lichttechnisch te optimaliseren. Conform de lichtstudie zal het armatuur met andere lenzen geïnstalleerd worden.

CONTIRAIL POWERSUPPLY 24122015 (no shadows).jpg

Voedingen

Een belangrijk voordeel van het TriLED lijnverlichtingssysteem is het feit dat het systeem met een centrale voeding werkt die op de kop van een ContiRAIL gemonteerd wordt. Zo zal één 48 VDC voeding via de rail meerdere armaturen van energie voorzien.De voedingen bestaan in 2 verschillende vermogens, namelijk in 480 Watt en in 960 Watt.

Naast de eenvoudige installatie geeft de centrale opstelling een optimalisatie van het rendement van het lichtsysteem. De ingebouwde centrale voeding heeft een hoog rendement van 94%. Dit in tegenstelling tot klassieke lijnverlichtingssystemen waar ieder armatuur individueel gevoed wordt en waar dus verliezen optreden bij ieder armatuur.

De industriële voeding wordt in één behuizing samen met een ventilator ingebouwd. Deze ventilator wordt aangestuurd door een temperatuursturing. Zodoende kunnen de voedingen eveneens in warmere omgevingen geplaatst worden. Tevens is het mogelijk om deze ventilator uit te schakelen in bijvoorbeeld sterk vervuilde omgevingen.

In dezelfde behuizing wordt een communicatieprint gemonteerd. Deze print verzorgt de draadloze communicatie met de armaturen.